Promo valabil 01.06-31.08.2022

Recomandari

Noutăți

Părerile clienților

Layer 9Compoziția materialului corespunde cu prezentarea de pe site. Expediere ultra-rapidă. Calitatea materialului, culorile și designul exact ca și pe site.
Mirela Teodorescu

Layer 9M-au mulțumit calitatea produselor și discuția cu operatorul.
Alexandra Popa

Layer 9Sunt foarte încântat de lenjeria Snow Leopard. Au trecut mai bine de 6 luni de când am cumpărat-o și o spăl o dată la 2 săptămâni. Până acum nu am observat decolorarea materialului sau pierderea calității. Livrarea este foarte rapidă, iar metoda de plată prin card este foarte ok. Voi mai cumpăra de la Vise Pufoase!
Dragoș Cristache

Layer 9M-au mulțumit modul plăcut de comunicare și profesionalismul. Să rămâneți la fel de prietenoși și profesioniști. Am făcut un minunat cadou aniversar părinților mei. I-am trimis la Paris, măcar în vis.
Isabela Fotache

Vezi toate recenziile

Peste 2400 de Lenjerii de Pat, Pături, Cuverturi și Pilote

Magazinul online Vise Pufoase s-a născut din nevoia pentru un somn liniștit, în lenjerii de pat confortabile și aspectuoase. Având în vedere că ne petrecem peste 30% din viață dormind, este esențial ca patul să fie tratat regește: aici intervenim noi. Calitatea materialelor folosite la confecționarea lenjeriilor noastre este una desăvârșită pentru că înțelegem importanța unui somn odihnitor: bateriile noastre trebuie să fie încărcate la maximum pentru a ține piept unei noi zile plină de telefoane, agende încărcate și întâlniri extenuante.

Misiunea noastră este să oferim tot ce este mai bun, atenția acordată culorilor sau țesăturilor alese fiind una categorică. Lucrăm cu cele mai confortabile și solicitate materiale, iar clienții care ne sună pentru a ne mulțumi în ceea ce privește calitatea sau frumusețea materialelor ne luminează ziua și ne motivează să mergem mai departe în misiunea noastră.

Aproape toate produsele disponibile la Vise Pufoase sunt 100% românești, realizate de producatori autohtoni din Pucioasa, Dâmbovița, Valcea, Suceava. Materialul predominant care se poate regăsi pe site-ul nostru este bumbacul, datorită proprietăților și multiplelor sale beneficii. Varietatea produselor este una vastă, Vise Pufoase oferind clienților diverse materiale, modele, culori și țesături pentru lenjerii de pat, pilote sau cuverturi.

Avem disponibile lenjerii din bumbac 100% sau din materiale mixte, după cum urmează: Lenjerii Policoton (89% bumbac – 11% poliester), Lenjerii Rabatt (72% bumbac – 28% poliester), Lenjerii Digi Print (50% bumbac – 50% poliester). Mai mult, pe site se pot regăsi lenjerii călduroase pentru iarnă, pilote sau cuverturi în multiple modele și culori.

Lenjerii 100% Bumbac: Cel mai popular material, bumbacul este rege și la Vise Pufoase. Vei descoperi că acest material este preponderent la lenjeriile disponibile pe site-ul nostru datorită proprietăților sale benefice: este moale, absoarbe și elimină umezeala, se comportă bine la spălat și este plăcut la atingere.

Lenjerii Șifon Neted: Realizate din 89% bumbac și 11% poliester, lenjeriile de pat Policoton se spală ușor, sunt confortabile și se șifonează greu. Este preferat pentru că se întreține ușor, dar și datorită prețului foarte avantajos.

Lenjerii Rabatt (iarnă): Acestea au o compoziție de 72% bumbac și 28% poliester, fiind ideale pentru sezonul rece. Materialul predominant este bumbacul, lenjeria având o senzație plăcută la atingere și fiind foarte confortabil.

Lenjerii Digital Print: Mixul de materiale este de 50% bumbac și 50% poliester, fiind recunoscute pentru imprimeurile foarte interesante. Chiar dacă bumbacul și poliesterul de regăsesc în cantități egale, lenjeriile Digi Print sunt confortabile și, datorită modelelor spectaculoase, pot lumina orice dormitor.

Poți descoperi pe site-ul nostru și pilote din puf de gâscă, foarte confortabile și călduroase. Mai mult, pilotele din puf de gâscă disponibile la Vise Pufoase sunt matlasate: astfel, materialul nu se aglomerează în anumite părți și este distribuit în mod egal. Marginile sunt întărite pentru evitarea oricăror accidente neplăcute, așa că poți sta fără griji.

Lenjerii Elegance FINET: Sunt printre cele mai populare lenjerii de pat datorită faptului că se potrivesc oricărui dormitor. Sunt disponibile în culori neutre sau calde pentru a completa un dormitor cu spirit opus, iar varietatea mare de modele reprezintă o certitudine: este imposibil să nu-ți placă vreun model. Lenjeriile Elegance au o compoziție de 72% bumbac și 28% poliester, astfel fiind foarte confortabile.

Lenjerii Creponate: Aceste lenjerii sunt disponibile într-o mare varietate de modele și culori, fiind plăcute la atingere și responsabile pentru înfrumusețarea dormitorului tău. Sunt perfecte pentru orice anotimp, iar faptul că ai la dispoziție foarte multe modele înseamnă că sunt șanse mari s-o găsești pe preferata ta.

Lenjerii Damasc Satin: Aceste lenjerii sunt unele speciale, materialul fiind cel care le deosebește. Cu o compoziție de 100% bumbac, lenjeriile damasc satin sunt ideale atât pentru dormitoarele elegante, cât și pentru industria hotelieră datorită simplității și calității lor. Avem disponibilă o gamă de culori variată, astfel fiind pregătiți pentru a satisface toate gusturile. Sunt foarte plăcute la atingere, iar compoziția de 100% bumbac face ca orice vis să fie unul pufos cu ajutorul acestor lenjerii.

Lenjerii Hendi Trend: Aceste lenjerii au o compoziție de 50% bumbac 50% poliester, fiind rezistente în timp datorită firelor dese. Sunt practice, disponibile în multe modele și culori și pariem că sunt varianta ideală pentru dormitorul tău!

Lenjerii ELVO: Lenjeriile din categoria ELVO sunt realizate din 50% bumbac 50%poliester, fiind ușor de întreținut. Imprimeurile alese pentru acest tip de lenjerie sunt unele foarte plăcute, fiind menite să înfrumusețeze un dormitor poate prea serios.

Lenjerii Jacquard: Aceste lenjerii sunt unele de lux, realizate din materiale alese cu grijă și având în compoziție bumbac 100%. Imprimeurile sunt rafinate, fiind potrivite pentru a aduce un plus de eleganță dormitorului tău. Materialul asigură o senzație de răcoare, fiind foarte plăcut la atingere.

Lenjerii 3D Satin: Având o compoziție de 89% bumbac și 11%poliester, lenjeriile din categoria 3D Satin sunt realizate din material de o calitate foarte bună și sunt foarte plăcute la atingere. Modelele și culorile disponibile variază de la tonuri reci la culori foarte vii, fiind astfel potrivite pentru orice tip de dormitor.

Lenjerii Fibră de Bambus: Poate cea mai bună lenjerie de pat, cea realizată din fibră de bambus are niște proprietăți speciale. Materialul este unul fin și delicat, asigurând un somn liniștit și baterii încărcate pentru a doua zi. Bambusul este recunoscut și pentru agentul antifungic și antibacterian pe care îl posedă, așa că ai încă un lucru pentru care să nu-ți faci griji!

Lenjerii Crăciun: Lenjeriile cu tematica sărbătorilor de iarnă sunt unele foarte apreciate la Vise Pufoase. Modelele diferite îl au în prim plan, bineînțeles, pe Moș Crăciun și sunt realizate din 50% bumbac și 50% poliester. Dormitorul tău va intra în spiritul sărbătorilor cu ajutorul nostru!

Cuverturile reprezintă și ele o categorie importantă la Vise Pufoase. Acestea sunt superbe, prezentând un design clasic și fiind realizate din bumbac 100%: asta înseamnă că sunt confortabile și plăcute la atingere. Ai la dispoziție o gamă variată de modele și culori, astfel încât să ai toate șansele de a găsi cuvertura preferată. Mai mult, fiecare cuvertură de pat vine însoțită și de 2 fețe de pernă asortate!

În ceea ce privește livrarea, aceasta este una promptă pentru produsele aflate pe stoc (majoritatea regăsindu-se în acest stadiu). Lucrăm cu parteneri precum FAN Courier, GLS și DPD pentru seriozitatea și eficiența cu care livrează zi de zi. Dacă un produs nu se mai află în stoc momentan, ne poți scrie pentru a afla când va reveni și va fi disponibil pentru comandă.

Poți alege cu încredere Vise Pufoase pentru un somn odihnitor, în lenjerii confortabile și de calitate!