Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice VISEPUFOASE.RO are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este comertul online.

Dumneavoastra furnizati datele, acestea fiind necesare in vederea prelucrarii eventualelor comenzi si emiterii de facturi. Refuzul dumneavoastra determina o anulare a comenzilor.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator, nu sunt comunicate tertelor persoane.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Ne rezervăm dreptul de a refuza comenzi plasate în mod fraudulos. Dacă utilizatorul întreprinde acțiuni de modificare a datelor comenzii, aceasta nu va fi onorată. Totodată, ne aliniem prevederilor legale și nu vom onora comenzi care, din varii motive, conțin produse cu prețuri disproporționate cu valoarea bunului, conform legea 287/2009 Art. 1665 din Codul Civil:

(1) Vânzarea este anulabilă atunci când preţul este stabilit fără intenţia de a fi plătit.

(2) De asemenea, dacă prin lege nu se prevede altfel, vânzarea este anulabilă când preţul este într-atât de disproporţionat faţă de valoarea bunului, încât este evident că părţile nu au dorit să consimtă la o vânzare.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Referitor la politica de aplicare a cupoanelor de reduceri, se va percepe un singur cod de reducere/comandă. Nu este permisă și acceptată înregistrarea mai multor coduri de reducere.

LIVRARE SI PLATA

In România

  • LIVRAREA ESTE GRATUITA la comenzile mai mari sau egale cu suma de 300 lei.
    Pentru comenzile mai mici de 300 de lei se va achita o taxa de transport de 14.99 lei sau 9.99 lei in cazul comenzilor achitate cu card online sau OP.

In afara Românie
GLS Romania este partenerul nostru pentru livrari domestice si internatioale. Comenzile cu livrare internațională se livrează doar după ce suma aferentă comenzii (inclusiv tariful curierului) a fost transferată integral în contul Vise Pufoase.

Tarife

  • Curierat International – Taxa unica de 204 lei
  • Timp livrare – intre 6 – 8 zile, depinzand de tara in care are loc livrarea.