Termeni și Condiții

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice VISEPUFOASE.RO are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este comertul online.

Dumneavoastra furnizati datele, acestea fiind necesare in vederea prelucrarii eventualelor comenzi si emiterii de facturi. Refuzul dumneavoastra determina o anulare a comenzilor.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator, nu sunt comunicate tertelor persoane.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

LIVRARE SI PLATA

In Bucuresti

  • Taxa de transport este de 23 lei.

In afara orasului Bucuresti

  • Taxa de transport este de 26 lei.

 

Expedierea se va face prin serviciul de curierat rapid Fan Courier sau GLS, plata taxelor de expediere si ramburs fiind suportate de catre client. În cazul în care ați optat pentru plata ramburs, la primirea coletului veti plati curierului suma produselor comandate pe site-ul nostru plus cheltuielile de transport.

In afara României
Expedierea se va face prin serviciul de curierat Fan Courier sau AllPacka.ro, plata taxelor de expediere si ramburs fiind suportate de catre client. Comenzile cu livrare internațională se livrează doar după ce suma aferentă comenzii (inclusiv tariful curierului) a fost transferată integral în contul Vise Pufoase.

Tarife

  • Curierat International – Taxa unica de 204 lei
  • Timp livrare – intre 6 – 8 zile, depinzand de tara in care are loc livrarea.