Ai mai multe variante atunci când vine vorba de plasarea unei comenzi. Modalitățile prin care poți plasa o comandă sunt listate mai jos, așa că optează pentru varianta preferată:

 

Online: Încurajăm plasarea comenzilor online, întrucât acestea vor fi prioritizate și, automat, livrate mai rapid. Comanda va fi confirmată telefonic, prin e-mail sau whatsapp iar livrarea va avea loc în scurt timp la adresa de livrare furnizată în formularul de comandă.

Telefonic: Comenzile pot fi plasate și telefonic la numărul de telefon 0763 800 900 . Comanda va fi procesată de către colegii noștri, iar tu vei primi confirmarea atât telefonic cât și prin e-mail. Mai apoi, comanda este gata de plecare spre tine.

Whatsapp: O modalitate mai puțin convențională, comanda prin aplicația Whatsapp este și ea destul de folosită. Putem discuta despre modelul preferat, te putem sfătui privind culorile sau materialele potrivite și mai apoi putem trece la procesarea comenzii, confirmarea acesteia având loc și pe e-mail.

E-mail: Comenzile prin e-mail pot fi plasate la [email protected], unde unul dintre colegii noștri se va asigura că preferințele tale primează. Vom înregistra comanda și îți vom confirma comanda în scurt timp, urmând ca mai apoi produsul să plece spre tine.