Te nemulțumește comanda primită sau produsele recepționate prezintă defecte? Îți punem la dispoziție una dintre variantele de mai jos:

Schimbul produselor defecte

Poți schimba produsele comandate cu orice alt articol de pe site, fără nicio problemă. Îți putem veni în ajutor cu informații sau sugestii. În cazul în care suma totală a noii comenzi este mai mică decât cea inițială, îți returnăm diferența; dacă este mai mare, vei achita diferența atunci când curierul va veni să livreze comanda nouă și să o ridice pe cea veche.

Returul produselor

Ai oricând posibilitatea de a returna produsele primite și de a primi banii înapoi într-un cont bancar specificat, cu condiția ca acest lucru să se realizeze în termenul de 14 zile de la data recepționării comenzii, conform legii în vigoare, indiferent de motiv. Suma va fi restituită în contul bancar specificat tot în termen de 14 zile de la recepționarea coletului returnat de către client.

Primul pas este să completezi formularul pe care îl găsești aici: https://www.visepufoase.ro/retur/. După ce primim solicitarea de retur, îți vom trimite pe e-mail toate detaliile privind returul, inclusiv adresa unde trebuie să ne trimiți produsele pe care dorești să le returnezi.

Atenție!

În cazul în care motivul schimbului/ returului se rezumă la o schimbare de preferințe/ gusturi din partea clientului, taxa de transport este suportată de către acesta.

Dacă motivul schimbului/ returului are legătură cu integritatea produsului (este defect, este rupt, cusătura nu corespunde etc.), taxa de transport este suportată de noi.

În eventualitatea în care produsul este deteriorat de către client, este folosit necorespunzător sau depozitat incorect, Vise Pufoase nu își asumă responsabilitatea pentru returul în cauză, urmând ca acesta să fie suportat din punct de vedere financiar de către client (costul livrării).

De asemenea, trebuie luat în considerare faptul că nuanțele produselor pot diferi de cele prezentate în imaginile de pe site în funcție de monitorul folosit, de lumina ambientală sau de modul de fotografiere.