Magazinul online Vise Pufoase s-a născut din nevoia pentru un somn liniștit, în lenjerii de pat confortabile și aspectuoase. Având în vedere că ne petrecem peste 30% din viață dormind, este esențial ca patul să fie tratat regește: aici intervenim noi. Calitatea materialelor folosite la confecționarea lenjeriile noastre este una desăvârșită pentru că înțelegem importanța unui somn odihnitor: bateriile noastre trebuie să fie încărcate la maximum pentru a ține piept unei noi zile plină de telefoane, agende încărcate și întâlniri extenuante.

Misiunea noastră este să oferim tot ce este mai bun, atenția acordată culorilor sau țesăturilor alese fiind una categorică. Lucrăm cu cele mai confortabile și solicitate materiale, iar clienții care ne sună pentru a ne mulțumi în ceea ce privește calitatea sau frumusețea materialelor ne luminează ziua și ne motivează să mergem mai departe în misiunea noastră.

Toate produsele disponibile la Vise Pufoase sunt 100% românești, realizate în Pucioasa, Dâmbovița. Materialul predominant care se poate regăsi pe site-ul nostru este bumbacul, datorită proprietăților și multiplelor sale beneficii. Varietatea produselor este una vastă, Vise Pufoase oferind clienților diverse materiale, modele, culori și țesături pentru lenjerii de pat, pilote sau cuverturi.

Avem disponibile lenjerii din bumbac 100% sau din materiale mixte, după cum urmează: 89% bumbac – 11% poliester, 72% bumbac – 28% poliester, 50% bumbac – 50% poliester sau 100% poliester. Mai mult, pe site se pot regăsi lenjerii călduroase pentru iarnă, pilote sau cuverturi în multiple modele și culori.

În ceea ce privește livrarea, aceasta este una promptă pentru produsele aflate pe stoc (majoritatea regăsindu-se în acest stadiu). Dacă un produs nu se mai află în stoc momentan, ne poți scrie pentru a afla când va reveni și va fi disponibil pentru comandă.

Poți alege cu încredere Vise Pufoase pentru un somn odihnitor, în lenjerii confortabile și de calitate!

Pregătiri pentru Black Friday