de Simona Paun 14 februarie 2017 0 Comentarii

Ce lenjerii de pat folosim vara?

colajj1

Dacă tot am vorbit zilele trecute despre ce lenjerii de pat folosim iarna, a venit momentul să discutăm și despre cele pe care trebuie să le alegem în sezonul cald. Vara se apropie cu pași repezi și căldura mult așteptată își va face curând apariția.

Deși vara este anotimpul preferat al multora dintre noi, trebuie să recunoaștem că nopțile mult prea călduroase nu sunt pe placul tuturor. Nu-i așa că și tu întâmpini probleme cu somnul vara? Odihna plăcută devine din ce în ce mai dorită și mai căutată, mai ales de cei care nu și-au instalat aparate de aer condiționat/ ventilatoare sau de cei care nu pot dormi cu aceste aparate pornite.

Noi ne-am gândit la confortul tuturor, astfel încât am selectat câteva opțiuni privind lenjeriile de pat care sunt recomandate utilizării în sezonul cald. Dacă în perioada rece v-am propus lenjeriile de pat Rabatt și lenjeriile de pat Cocolino, vara trebuie să alegem așternuturi cât mai lejere:

Cei mai mulți dintre noi ajungem să ne plângem de faptul că așternuturile de pat sunt prea „lipicioase” și devin inconfortabile în timpul nopților călduroase. Putem scăpa de această problemă dacă alegem lenjerii de pat confecționate din bumbac 100%. Acest material permite pielii să respire în timpul somnului și, în plus, este plăcut la atingere și absoarbe foarte bine umiditatea.

Lenjeriile de pat realizate din 100% Bumbac sunt ușor de întreținut. Acestea nu necesită o atenție specială și prezintă o durabilitate mare, putând fi folosite ani la rând. Îți facem cunoștință cu lenjeriile de pat din Bumbac 100% de pe site-ul nostru: https://www.visepufoase.ro/categorie/lenjerii-100-bumbac.

Aceste lenjerii de pat sunt utilizate în special în cadrul hotelurilor/ pensiunilor, tocmai pentru ca turiștii cazați să aibă parte de cele mai confortabile așternuturi. Poți alege și pentru patul de acasă lenjerii Damasc, deoarece sunt realizate din bumbac 100% și prezintă aceleași proprietăți ca cele menționate la punctul anterior. Faptul că prezintă modele simple, într-o singură culoare, le face mai speciale pentru cei care preferă să adopte stilul clasic. Găsești toate culorile disponibile aici: https://www.visepufoase.ro/categorie/lenjerii-damasc-satin.

Lenjeriile de pat Damasc se adaptează ușor climatului din dormitor și creează un confort fără pereche, prezintă o calitate excepțională și sunt ușor de întreținut.

Categoria Elegance cuprinde lenjerii de pat confecționate 72% bumbac și 28% poliester. Aceste așternuturi de pat sunt de bună calitate, deoarece conțin o cantitate mare de bumbac. În plus,  materialul din care lenjeriile de pat Elegance sunt realizate facilitează absorbția umezelii și permite pielii să respire în timpul somnului.

Imprimeurile sunt diverse, de la forme geometrice, până la motive florale/ vegetale – iar culorile alese în cele mai multe cazuri sunt maro, crem, mov, bleu. Ți-am stârnit curiozitatea? Intră aici: https://www.visepufoase.ro/categorie/lenjerii-elegance.

Tu ce tipuri de lenjerii de pat folosești vara?