ACUM, ai Livrare GRATUITĂ la orice comandă!

de Anda Dobre 1 decembrie 2020 0 Comentarii

REGULAMENTUL CAMPANIEI “Croim cadouri de Crăciun!”

Perioada de desfasurare a campaniei: 2 Decembrie – 18 Decembrie 2020

I. Organizatorul Campaniei

Campania promotionala “Croim cadouri de Crăciun” (denumita in cele ce urmeaza „Campania”) este organizata in numele si de S.C. Andini Concept S.R.L., cu sediul in Soseaua Giurgiului 12, Apartament 1, Sector 4, Bucuresti, 040671, inregistrata la ORC Bucuresti sub nr. J40/11525/22.09.2015, avand CUI RO35031328, cont IBAN RO52 INGB 0000 9999 0542 7319 deschis la Banca ING, SUCURSALA: ING Office Sebastian, reprezentata legal de Anda Andrei, in calitate de Administrator, numita in continuare “Organizator”.

Prin simpla participare la Campania promotionala, Participantii declara ca vor respecta termenii si conditiile prezentului Regulament Oficial de organizare si desfasurare al acestei Campanii Promotionale (denumit in continuare “Regulamentul Oficial”).

Pentru aducerea la cunostinta publicului, Regulamentul Oficial este intocmit si este disponibil in mod gratuit oricarei persoane interesate, pe site-ul official www.visepufoase.ro, pe intreaga perioada de desfasurare a Campaniei promotionale.

S.C. Andini Concept S.R.L., in calitate de Organizator, isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul, urmand ca aceste modificari sa intre in vigoare dupa o zi de la anuntarea participantilor in acest sens pe pagina oficiala de Instagram Vise Pufoase (https://www.instagram.com/visepufoase/).

II. Durata Campaniei

II.1 Campania va incepe in data de 2 Decembrie 2020 si se va finaliza in data 18 Decembrie 2020, ora 23:59.

III. Drept de participare

Au drept de participare orice persoane fizice peste 18 ani la data inceperii concursului, care au domiciliul / resedinta in Romania si s-au inscris in campanie pe pagina de Instagram Vise Pufoase (https://www.instagram.com/visepufoase/). Pentru a participa la Campanie, participantii trebuie sa intruneasca, in mod cumulativ, urmatoarele conditii exprese:

– Sa detina un cont valabil pe www.instagram.com;

– Sa aiba 18 ani la momentul inceperii concursului;

– Sa aiba domiciliul/resedinta in Romania;

– Sa respecte conditiile de participare la postarea care contine cerinta de concurs adresata de Organizator, in care trebuie sa eticheteze un prieten si sa urmareasca/sa dea follow contului @visepufoase (https://www.instagram.com/visepufoase/)

Nu pot participa la aceasta campanie:

– angajatii ANDINI CONCEPT SRL si persoanele fizice autorizate sau independente care isi desfasoara activitatea pe baza unor contracte de colaborare cu societatea anterior mentionata, sotiile/sotii precum si rudele de gradul I ale acestora;

– angajatii agentiilor colaboratoare in derularea prezentei Campanii, sotiile/sotii precum si rudele de gradul I ale acestora.

IV. Descrierea Premiilor Acordate

IV.1 In cadrul prezentei campanii vor fi acordate urmatoarele premii:

1 x  set lenjerie pat Red Fantasy (cearsaf de pat, cearsaf de pilota, doua fete de perna)

Valoare totala a premiului: 199 RON

Participantii desemnati castigatori nu au posibilitatea de a primi contravaloarea in bani sau alte obiecte in schimbul premiilor castigate si nici nu pot solicita modificarea parametrilor premiilor.

Premiile revin numai participantilor desemnati castigatori si nu pot fi transmise unor terte persoane.

IV.2. Organizatorul isi rezerva dreptul de a descalifica participantii care incearca sa fraudeze sub orice forma concursul. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a anula înscrierea oricărui Participant care nu respectă Regulamentul sau care este suspectat de fraudă, fără a avea obligaţia de a o demonstra cu probe.

IV.3. Un participant se poate inscrie o singura data in Concurs si poate castiga un singur premiu din cele oferite prin tragerile la sorti. Participantii isi asuma responsabilitatea integrala pentru informatiile inscrise in concurs. Organizatorul nu poate fi facut responsabil de catre terte persoane cu privire la raspunsurile oferite, situatie in care responsabilitatea revine strict participantului.

V. Taxe si impozite

Organizatorul se obligă să calculeze, să declare şi să vireze la bugetul de stat impozitul datorat pentru premiile acordate în conformitate cu prevederile Legii nr. 227/2015 privind Codul Fiscal. Orice alte obligaţii de natură fiscală sau de altă natură, în legatură cu premiile acordate revin în exclusivitate Participanţilor validaţi ca şi câştigători.

VI. Informarea participantilor conform Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016.

VI.1 Prezentul regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate, putand fi consultat gratuit pe site-ul official Vise Pufoase, www.visepufoase.ro.

VI.2 Prin participarea la prezenta campanie publicitara, participantii confirma cunoasterea prevederilor Regulamentului oficial si isi exprima acordul in privinta acestora si cu privire la includerea adresei de email in baza de date a societatii, pana la 31.03.2021, data dupa care, aceste informatii vor fi sterse, cu respectarea dispozitiilor Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

VI.3 Conform prevederilor Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016, participantii au acces gratuit la datele personale colectate sau prelucrate de Organizator, printr-o cerere scrisa, datata si semnata, adresata acestuia. Participantii au, de asemenea, dreptul de interventie asupra datelor personale putand, dupa caz, solicita rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016, in special a datelor incomplete sau inexacte. In conditiile de mai sus participantii pot, solicita totodata, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, avand dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia particulara, ca datele care ii vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. De asemenea, participantii au dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care ii vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.

VII. Modalitatea de desfasurare

VII.1 Pentru a participa la aceasta campanie, utilizatorii trebuie sa detina un cont de utilizator pe site-ul instagram.com, sa acceseze pagina de Instagram @visepufoase (https://www.instagram.com/visepufoase/) si sa respecte cerintele din cadrul postarii de concurs (raspunsul din comentariu trebuie sa fie relevant):

Postarea de concurs:

❗ 𝗚𝗜𝗩𝗘𝗔𝗪𝗔𝗬 ❗

🎄 Pentru @visepufoase, luna Decembrie este cea mai frumoasă lună din an și o sărbătorim cu un 🆕 nou #giveaway care îți îmbracă dormitorul de sărbătoare. Înscrie-te în cursa pentru premiul croit cu ❣️ migală de @visepufoase urmând pașii de mai jos:

1️ Follow @visepufoase

2️⃣  Tag unui prieten

↔️ Share în Instastory, cu tag @visepufoase și #Giveaway (OPȚIONAL).

📅 Concursul se desfășoară în perioada 2 Decembrie – 17/18 Decembrie 2020

🎁 Premiile vor fi expediate numai pe teritoriul 🇷🇴 României.

Regulament: vezi link-ul din bio

🍀Succes!1️ Follow @visepufoase

VII.2 Tragerea la sorti se organizeaza cu ajutorul site-ului http://app-sorteos.com/  si va avea loc la data de cand se vor exporta ID-urile de Instagram ale tuturor participantilor care au raspuns la cerința de concurs, în perioada Campaniei. Vor fi validați pentru tragerea la sorți doar participanții care îndeplinesc condițiile de la Secțiunea III si Sectiunea VII.1.

VII.3 Tragerea la sorți va avea loc în data de 21 Decembrie 2020, prin intermediul http://app-sorteos.com/.

VII.4 Numele câștigătorului va fi publicat pe pagina de Instagram @visepufoase (https://www.instagram.com/visepufoase/) pe data de 21 Decembrie 2020, intr-un comentariu la postarea concursului.

VII.5 In cazul in care un castigator nu poate fi contactat in termen de 5 zile lucratoare de la extragere, se va apela la rezerve, in ordinea extragerii, situatie in care castigatorul initial isi va pierde orice drept asupra premiului. In cazul in care niciun castigator nu va putea fi contactat de Organizator in termenul mentionat, premiul va ramane in posesia Organizatorului.

VIII. Acordarea premiilor

VIII.1 Organizatorul se obliga sa faca publice pe pagina de Instagram @visepufoase (https://www.instagram.com/visepufoase/)  numele castigatorului si castigurile acordate, dupa validarea lor.

VIII.2 Castigatorii vor fi anuntati si prin intermediul unui mesaj privat

VIII.3 In mesajul privat castigatorul va fi rugat sa ofere datele necesare pentru livrarea premiului: nume, prenume, adresa completa si numar de telefon.

VIII.3.1 Premiile concursului vor fi livrate castigatorilor, la adresa mentionata de acestia, in termen de maxim 60 de zile de la validarea castigatorilor.

VIII.4 In cazul in care castigatorul nu este validat, refuza sa accepte premiul, nu il accepta in conditiile prezentului regulament sau nu poate fi contactat in termen de 5 zile lucratoare de la extragere, se va apela la rezerve, in ordinea extragerii, situatie in care castigatorul initial isi va pierde orice drept asupra premiului. In cazul in care niciun castigator nu va putea fi contactat de Organizator in termenul mentionat, premiile vor ramane in posesia Organizatorului.

VIII.5 Nu se va acorda contravaloarea premiilor in bani, iar acestea nu vor putea fi inlocuite cu alte produse, bilete sau servicii.

VIII.6 Organizatorul isi rezerva dreptul de a face publice, in scopuri publicitare, numele, fotografia si materialele filmate cu participantii, in cazul in care acestea vor exista, si castigatorul acestei campanii publicitare. Prelucrarea, utilizarea si publicarea informatiilor de mai sus precum si a imaginii participantilor la aceasta campanie publicitara nu va fi de natura a crea niciun fel de obligatii, inclusiv de natura financiara.

IX. Dispozitii finale

IX.1 Organizatorul campaniei publicitare nu este raspunzator de plata taxelor sau a altor obligatii financiare legate de premiile oferite decat in limitele prevazute la pct.V al prezentului Regulament.

IX.2 Prin inscrierea in campania publicitara “Croim cadouri de Crăciun!” participanţii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament.

IX.3 In cazul in care, in urma unor verificari ulterioare, se constata ca una sau mai multe dintre regulile de participare nu au fost respectate, Organizatorul isi rezerva dreptul de a retrage premiul acordat.

IX.4 In cazul in care organizarea campaniei publicitare este impiedicata de evenimente de forta majora, Organizatorul isi rezerva dreptul de a decide, dupa caz, incheierea, prelungirea sau amanarea campaniei publicitare.

IX.5 Organizatorul isi rezerva dreptul sa modifice prezentul regulament prin act aditional de cate ori este necesar, cu informarea corespunzatoare a celor interesati si/sau a publicarii actului aditional pe pagina de Facebook Vise Pufoase  (https://www.facebook.com/VisePufoase).

IX.6 Organizatorul va acorda premiile persoanelor validate in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

Prezentul Regulament Oficial a fost redactat într-un exemplar original și în trei exemplare duplicat, din care un exemplar duplicat s-a păstrat împreuna cu exemplarul original semnat în arhiva biroului notarial și două exemplare duplicate s-au eliberat părții.

 

Lăsați un comentariu

Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.