de Simona Paun 6 februarie 2017 0 Comentarii

Ce lenjerii de pat folosim iarna?

Mulți dintre noi așteaptă cu nerăbdare venirea sezonului rece, ori pentru o bulgăreală distractivă, ori pentru ski și sănuiș, ori pentru a etala garderoba deja pregătită. Însă, cu siguranță, „sporturile” preferate de majoritatea dintre noi sunt urcatul în pat și ghemuitul sub așternuturi alături de o carte bună și de un ceai fierbinte.

Iarna, somnul poate deveni o experiență plăcută dacă lenjeria de pat aleasă îți oferă căldura și confortul de care ai nevoie. Așternuturile potrivite au rolul de a păstra temperatura corpului tău, astfel încât să se creeze o atmosferă potrivită pentru odihnă.

Specialiștii VisePufoase.ro recomandă alegerea lenjeriilor de pat Rabatt sau Cocolino. Mai jos te învățăm cum să alegi eficient lenjeriile de pat în timpul sezonului rece, astfel încât să ai parte de confortul dorit.

Începem întâi cu lenjeriile de pat din categoria Rabatt. Acestea sunt realizate din 72% bumbac și 28% poliester, iar gama de modele și culori este variată, astfel încât se găsesc imprimeuri potrivite pentru toate gusturile.

Materialul din care sunt confecționate este de foarte bună calitate și rezistent în timp, motiv pentru care le putem păstra pentru mai multă vreme. Conținutul mare de bumbac face ca lenjeriile de pat Rabatt să absoarbă umezeala din timpul nopții, acestea rămânând confortabile și plăcute la atingere.

O îngrijire corectă, respectând instrucțiunile de întreținere prezente pe ambalaj, va face ca aceste lenjerii de pat să-și păstreze culorile în timp și să arate aproape la fel ca la început chiar și după mai mulți ani de utilizare.

Colaj Rabatt1

Zic să trecem și la lenjeriile de pat Cocolino. Acestea sunt foarte căutate în sezonul rece și cele mai multe persoane le aleg pentru faptul că sunt foarte moi și călduroase. Mulți le aseamănă cu un ursuleț de pluș.

Materialul utilizat pentru confecționarea lenjeriilor de pat Cocolino se numește fleece, acesta fiind un înlocuitor sintetic al lânei. Lenjeriile de pat realizate din acest material sunt ușoare și foarte călduroase, având rolul de a păstra constantă temperatura corpului și de a absorbi umiditatea din timpul nopții.

Avantajul așternuturilor de pat Cocolino este acela că se spală ușor și se usucă foarte repede. În plus, culorile și calitățile materialului se vor păstra pentru mult timp, așadar merită să investești într-o  astfel de lenjerie de pat.

Colaj Cocolino1

Dacă încă nu te-am convins să alegi în sezonul rece lenjeriile de pat Rabatt sau Cocolino, te invităm pe site-ul nostru ca să îți clătești ochii prin zecile de modele deosebite. Aici găsești lenjeriile de pat Rabatt și aici lenjeriile de pat Cocolino.

Spor la cumpărături!