de Simona Paun 25 ianuarie 2017 0 Comentarii

De ce să alegem o lenjerie de pat creponată?

Somnul reprezintă unul dintre cele mai importante elemente din viața noastră, astfel încât suntem nevoiți să alegem lenjerii de pat de cea mai bună calitate pentru a avea parte de o odihnă cât mai plăcută.

Lenjeriile de pat se regăsesc în diverse variante, fiecare dintre acestea fiind potrivită unui anumit tip de persoană. În funcție de tipul de material, lenjeriile de pat pot fi realizate din 100% bumbac și din 50% bumbac & 50% poliester, acesta fiind variantele cel mai des întâlnite.

De-a lungul timpului, viața de zi cu zi a devenit din ce în ce mai solicitantă și mai ocupată, astfel încât treburile casnice reprezintă o sarcină pentru care cu greu se mai găsesc timpul și dispoziția necesare. Pentru a ne fi ușurată munca au fost inventate lenjeriile de pat realizate din material creponat, 50% bumbac & 50% poliester.

colaj crep

Vă prezentăm mai jos motivele pentru care noi recomandăm lenjeriile de pat creponate:

  • Cel mai important aspect îl reprezintă faptul că NU trebuie călcate și NU se șifonează

Lenjeriile de pat creponate sunt foarte ușor de întreținut, acestea putând fi spălate atât manual, cât și la mașina de spălat. În plus, aceste așternuturi sunt perfecte pentru persoanele ocupate și mereu pe fugă, deoarece nu se șifonează și nu trebuie călcate (bucuria noastră!).

  • Rezistența este una sporită

Materialul creponat este cunoscut ca fiind unul destul de rezistent, calitatea păstrându-se în timp. În cazul unei lenjerii de pat realizată din material creponat, raportul calitate-preț este unul excelent, investiția într-un astfel de set de așternuturi fiind una pe termen lung.

  • Sunt prietenoase cu pielea

Cele mai multe persoane sunt de părere că o lenjerie de pat creponată este foarte aspră în comparație cu una realizată dintr-un material fără ”imperfecțiuni”, însă noi recomandăm cu cea mai mare încredere așternuturile de pat creponate, deoarece acestea sunt prietenoase cu pielea și nu există niciun motiv pentru care să fie evitate.

  • Au un aspect deosebit

Este bine ca, din când în când, să mai schimbăm așternuturile de pat obișnuite cu unele din material creponat. Astfel scăpăm de monotonie și  patul nostru va căpăta un suflu nou, lenjeria de pat creponată ieșind în evidență prin aspectul său neuniform.

  • Se regăsesc în diverse variante de modele și culori

Dacă până acum ideea de a cumpăra o lenjerie de pat creponată nu vă surâdea din cauza modelelor destul de comune și de simple, acum puteți achiziționa orice lenjerie creponată cu orice imprimeu dorit, culorile fiind dintre cele mai frumoase.

Dacă te-am convins să alegi o lenjerie de pat creponată (sau chiar mai multe) intră pe următorul link și selectează-ți preferatele: https://www.visepufoase.ro/categorie/lenjerii-creponate.