de Simona Paun 22 februarie 2017 0 Comentarii

Te mulțumește calitatea pilotei tale?

În funcție de preferințele fiecăruia, confortul din timpul somnului poate căpăta diverse forme. Persoanele care adoră senzația de răcoare obișnuiesc să se dezvelească în timpul nopții. La polul opus se află friguroșii, cei care abia așteaptă să se învelească și să doarmă precum niște îngerași. În ambele cazuri se recomandă alegerea unei pilote de calitate, care să mulțumescă ambele categorii de persoane, mai ales dacă acestea dorm împreună.

colaj pilota1

În general, pilotele sunt confecționate ori din materiale naturale, ori din materiale sintetice:

      1. Pilote din materiale naturale
      1. Puf/ pană de gâscă

În ultima perioadă, cele mai des întâlnite și căutate pilote din materiale naturale sunt cele realizate din puf și pană de gâscă. Această compoziție este foarte călduroasă, foarte ușoară și poate reveni la forma inițială după fiecare comprimare. Cu cât pilota conține o cantitate mai mare de puf, cu atât aceasta va fi mai călduroasă, mai voluminoasă și va absorbi mai mult umiditatea.

      1. Lână

Pilota din lână este cunoscută sub denumirea de „plapumă”, fiind folosită încă din cele mai vechi timpuri. Lâna prezintă proprietăți multiple, printre care regăsim o bună izolare și temperatură constantă. Pilotele confecționate din lână sunt călduroase, însă au și un inconvenient, acela că sunt mai grele.

      1. Pilote din materiale sintetice

Pilotele realizate din materiale sintetice sunt foarte des întâlnite, deoarece sunt mult mai ieftine decât cele din materiale naturale, iar oamenii le aleg fără să ia prea mult în considerare structura acestora. Fibrele sintetice reprezintă alegerea ideală pentru mulți consumatori, pentru că sunt călduroase, absorb transpirația și oferă o greutate ideală pilotei.

Ne-am gândit să îți oferim și câteva sfaturi cu privire la alegerea pilotei perfecte, astfel încât mulțumirea ta să fie deplină și să ai parte de un somn excelent:

      1. Informează-te bine înainte să achiziționezi o pilotă.
      2. Spală pilota cel puțin o dată pe an, însă numai la o curățătorie ecologică profesională.
      3. Optează pentru pilote tratate antialergic și antiseptic, în special pentru camera copiilor.
      4. Alege o pilotă casetată pentru a evita ca umplutura să se strângă într-un loc, devenind astfel inconfortabilă.
      5. Aerisește cât mai des pilota și îmbrac-o întotdeauna cu cearșaf întârziind astfel deteriorarea acesteia.

Noi îți recomandăm pilotele confecționate din puf și pană de gâscă. Acestea sunt de foarte bună calitate, sunt ușoare și, în același timp, călduroase. Le găsești la noi pe site atât simple, cât și sub formă de set, împreună cu câte 2 perne: https://www.visepufoase.ro/categorie/pilote.

Pe tine te mulțumește calitatea pilotei tale?